Drie dagen lang kun je je met andere coffee lovers laven aan de vele activiteiten van The Amsterdam Coffee Festival. Op het programma onder meer:

Coffee Mixologists
Aan het eind van elke dag zullen de beste barista's en bartenders uit Nederland het tegen elkaar opnemen in de Coffee Mixologists om de ultieme koffiecocktail op basis van Tia Maria likeur te maken. Jij proeft en beoordeelt uiteindelijk mee wie er dit jaar winnen.

Latte Art Live
Anouk Rodenburg en zesvoudig Britse latte artkampioen Dhan Tamang laten hun kunstwerken zien tijdens de Latte Art Live. Meer kunst? In het Coffee Art Project maken kunstenaars kunstwerken waarin een directe of indirecte link gelegd wordt met koffie.

Kennis en wetenschap
In The Lab delen experts hun kennis over de wetenschap achter koffie en duurzaamheid.

VIP: Mindful Coffee Tasting Experience
In deze 45-minuten lange 'meditatieproeverij' neemt mindfulness-expert Michael James Wong je mee op een smaakvol avontuur. De proeverij biedt je een nieuwe holistische benadering van koffie drinken.

Kaarten voor de VIP Mindful Coffee Tasting Experience zijn beperkt verkrijgbaar.

Project Waterfall
10% van de opbrengst van het festival is voor Project Waterfall. Het doel is waterprojecten in koffieregio’s op te zetten voor schoon water.

Tijdens het festival kun je naast koffie ook genieten van eten, cocktails, en live muziek!

Bekijk hier een impressie van vorig jaar:


Zie de website voor een overzicht en korte beschrijvingen van wat er allemaal te beleven valt.

Informatie:
Datum: 1 t/m 3 maart 2019
Tijd: 1 maart 15:00 – 19:00 uur, 2 maart 10:00 – 18:00 uur, 3 maart 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Westergasfabriek, Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam
Prijs: standaard dagticket €15, Industry & Press dagticket €28, VIP dagticket €38 (2 maart al uitverkocht), weekendticket €38, korting tieners (12-17 jaar) €5,50, onder 12 jaar gratis

Tickets: te boeken via deze website.

Dit artikel afdrukken