Sport verbindt, verbroedert en draagt bij aan een gezonde maatschappij. Die rol verandert en evolueert, niet alleen in sociaal opzicht maar ook economisch gezien. 'Is er nog wel toekomst voor mijn sport of vereniging?' is een vraag die bij professionals, bestuurders en vrijwilligers die met sport bezig zijn zich vertwijfeld stellen.

Het Nationaal Sport Forum weet dat de samenwerking tussen lokale overheden, burgers, scholen en verengingen beter kan en organiseert daarom deze bijeenkomst. Deze dag geeft meer inzichten uit andere disciplines en verruimt de blik. In Huis ter Duin komen bestuurders van overheden, sportorganisaties en het bedrijfsleven samen om nieuwe ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. Samen bepalen we de toekomst.

Het Nationaal Sport Forum 2020 staat in het teken van de volgende thema's:

  • Hoe ver zijn we met het implementeren van het Nationaal Sportakkoord?

  • Het maatschappelijk rendement van sport

  • Sport voor iedereen; hoe ga je als sportorganisatie/vereniging om met inclusiviteit?

  • Ontwikkelingen in duurzame sportinfrastructuur

  • Waardeproposities voor sportorganisaties en -verenigingen

Meerdere sprekers uit de sportwereld komen aan het woord zoals Pieter Vink, internationaal voetbalscheidsrechter en Karin van der Maat, namens het Kennis Centrum Sport. Er zijn ook interactieve paneldiscussies met het pubiek om actuele uitdagingen op te lossen.

Inbegrepen in de entreeprijs zijn een uitgebreide lunch en een netwerkborrel na afloop van het Forum. Na de netwerkborrel vindt er een Sprekersdiner plaats in Latour, het sterrenrestaurant van Huis ter Duin. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De meerprijs hiervan is €100 excl. btw.

Kijk voor het volledige programma en de lijst met alle sprekers op de website.

Informatie
Datum: 29-01-2020
Tijd: 09:30-19:00
Prijs: €395 (excl. btw), parkeren inbegrepen
Locatie: Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk

Tickets zijn te bestellen via deze link. Ook de aanmelding voor het diner is hier te vinden.

Dit artikel afdrukken