Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Verrek, een balk over de volle breedte. Was me (gek genoeg) niet opgevallen inderdaad. Nu wel.
Dat lees je in het artikel. Heb je de balk 'klik bron artikel open' nog niet ontdekt?
Geeft niks. Het lijkt erop dat we het design een beetje moeten aanpassen. Wordt aan gewerkt.
Heeft de haring last van een koel voorjaar? Plankton groeit minder? Oppervlaktewater in de noordelijke Noordzee is nog te koel? Wat is daarvoor de reden?