Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Het GFIA vond voor het eerst plaats in 2014, in Abu Dhabi. GFIA is ’s werelds grootste expo gewijd aan duurzame agrarische oplossingen. Er treden 40 samenwerkingsverbanden tussen grote organisaties aan, inclusief de voedsel- en agrarische organisaties van de VN en de Bill & Melinda Gates Foundation. GFIA wil een platform zijn dat aangeeft hoe de wereld technologie nodig heeft om straks 9 miljard mensen te kunnen voeden zonder het vernietigen van de natuur.

GFIA in Abu Dhabi is de grootste showcase ter wereld van duurzame agrarische innovaties. Het is niet alleen een forum voor stakeholders om over beleid te discussiëren, kennis te nemen van strategieën en oplossingen voor een voedselveilige toekomst, maar ook een groot opgezette tentoonstelling waar leveranciers duizenden boeren kunnen ontmoeten.

Wat is er te beleven op GFIA Europa?
Van tentoonstellingen en scheikundige displays tot discussieforums en live demonstraties. GFIA heeft zichzelf uitgedaagd om voor iedere bezoeker iets interessants te bieden.

Informatie
Datum: 9 en 10 mei
Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht (de Jaarbeurs ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht)

Registreren kan hier.
Kijk op de website voor meer informatie.
Dit artikel afdrukken