Dit is het event waar je de laatste ontwikkelingen hoort over innovaties, marktontwikkelingen en trends op het gebied van alternatieve eiwitten.

Het is de vraag of de de wereld in de toekomst genoeg kan produceren om aan de verwachte voedselvraag in 2050 te voldoen. Naar schatting is er 60% meer voedsel nodig om een bevolking van zo'n 9,6 miljard mensen te voeden, bij een toenemende vraag naar vlees, zuivelproducten en plantaardige oliën en geen significante vermindering van voedselverspilling.

Alternatieve eiwitbronnen
• Hoe kunnen we voldoen aan de eiwitbehoefte van 9 miljard mensen op een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke manier?
• Hoe kan de voedingsmiddelenindustrie inspelen op de groeiende vraag van de consument naar nieuwe voedingsmiddelen, smaken en plantaardige voeding?
• Wat zijn de mogelijkheden van alternatieve eiwitten om toe te treden tot de markt? Hoe kunnen zij een schaalvoordeel behalen om zo een ​​grotere commerciële impact te creëren?
Dit zijn slechts een aantal vragen die meer dan 26 internationale sprekers de revue laten passeren tijdens het event.

Meld je aan voor het event, neem deel aan de food community en ontmoet leden uit de voedingsmiddelenindustrie, deskundige sprekers en collega's om kennis en ideeën uit te wisselen.

Informatie
Datum: 30 maart 2017
Tijd: 08.00 tot 18.30u
Locatie: The Crystal, Londen UK
Prijs: de standaardprijs is £799. Academici, goede doelen & NGO’s betalen een gereduceerd tarief van £349 en start-ups betalen een gereduceerd tarief van £399.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Korting
Leden en volgers van Foodlog krijgen 15% korting op de ticketprijs. Vul bij aanmelding de promocode Foodlog15 in om van de korting gebruik te maken.

Bezoek de website voor meer informatie over het evenement of om je aan te melden.
Dit artikel afdrukken