Albert Schulp van Schulp Sappen bood Foodlog een prachtige plek aan de Vecht in Breukelen om de derde Foodlog Live, maar de eerste die we zo noemden, te organiseren. We zijn hem er dankbaar voor.

Op de markt en tijdens de pitches presenteerden zich:
- Tea by Me
- Het Wroetvarken
- Carezzo
- de Fryske
- Paperwise
- Wasabi4You
- Distilleerderij de Pronckheer
- Natuurboeren Roomijs
- Seaweed Harvest Holland
- Veldhoeve Kip
- Martha kookt lokaal
- Wouter van Teeffelen van @mijn eigen fruitboom
- Nijenrodebier
- Boer Erik
- Twinmedia

Albert Schulp verzorgde een rondleiding over zijn bedrijf en vertelde onderwijl over zijn manier van het boerenprobleem - geen geld kunnen verdienen als teler - oplossen. De eerste Beste Cider van Nederland werd gekozen. En er waren twee geweldige tafelgesprekken onder een prachtige Hollandse zon-met-witte-en-grijze-wolken-blauwe lucht.

Het ene gesprek ging over het kwaad en goed van (te) bewerkt voedsel. Het andere over hoe je moet landbouwen als je eindelijk loskomt van alle modepraat en modegeloven.

Het gesprek over gezonde voeding was realistisch en open is inmiddels online voortgezet. We hopen dat ook het gesprek over verstandige landbouw een on- en offline wordt voortgezet. Beide gesprekken winnen aan kwaliteit en inhoud als de deelnemers elkaar met regelmaat in de ogen kunnen zien.

Wil je volgend jaar gratis bij Foodlog Live zijn en in de loop van het jaar van andere voordelen genieten? Word dan nu meteen betalend lid van Foodlog.opening Foodlog Live 15 september 2015

tafelgesprek Henk Breman

tafelsprekers Seidell en Breman


blinde publieksproeverij

tafelgesprek Jaap Seidell

vakjury aan het proeven


op de markt


afsluiting Foodlog Live Dick Veerman en Henk Breman

IESSEL de beste cider van NLDit artikel afdrukken