Arnoud Leerling

Arnoud Leerling

expert in samenwerking en ketenvorming

Biografie

Als bestuurskundige onbedoeld in de agrofood terecht gekomen. In 1991 begonnen bij het Productschap Vis. Ik werkte mee aan een nieuw beheerstelsel voor de zeevisserij. Vernieuwing, dat zou mijn drijfveer worden in...

Als bestuurskundige onbedoeld in de agrofood terecht gekomen. In 1991 begonnen bij het Productschap Vis. Ik werkte mee aan een nieuw beheerstelsel voor de zeevisserij. Vernieuwing, dat zou mijn drijfveer worden in veel situaties. In de schelpdiersector en later in de FoodValley regio. Veel communicatie gedaan. Vaak alleen al uitleggen aan buitenstaanders hoe een sector in elkaar zit en hoe ondernemers werken.
Momenteel werk ik als zelfstandig ondernemer. Regelmatig dagvoorzitter en gespreksleider. Recent meegewerkt aan onderzoek Ei-keten van Foodlog. Basis gelegd voor ketensamenwerking en beter inzicht in cq toezicht op voedselveiligheid en -integriteit. Minder kosten, meer opbrengsten.
Ik werk graag mee aan nieuwe ontwikkelingen, opening van nieuwe markten. Dat doe ik vooral door het verbinden en ontmoeten van mensen. Netwerken is mijn natuur. Behalve dat ik veel mensen ken, leg ik makkelijk contact. Meer dan dat, weet ik mensen bij elkaar te brengen die iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.