Bij de start van KunsthalKookt kreeg Felix Wilbrink de 11e Wina Bornprijs uit handen van Will Jansen, de hoofdredacteur van Bouillon. Deze prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan iemand die zich bijzonder heeft ingespannen voor de ontwikkeling van de Nederlandse gastronomie. De prijs is een initatief van het Netwerk in Gastronomie en Gastvrijheid. Het hele juryrapport en meer staan te lezen op httP;//www.bouillonmagazine.nl/netwerk.php

Felix Wilbrink, culinair journalist bij de Telegraaf, maar gelukkig op nog veel meer plaatsen te vinden, is iemand met wie je goed over eten kunt praten. Je merkt dat hij er dol op is, veel van weet en altijd bereid is zijn ervaringen, liefde voor de materie en enthousiasme te delen. Als je met hem over een gerecht of recept praat, beginnen spontaan de speekselklieren te werken. Je ruikt de ingrediënten waarover hij spreekt of schrijft. Als er al een prijs moet zijn voor mensen die met liefde en kundigheid hun werk doen, dan verdient Felix Wilbrink die zeker. Van harte gefeliciteerd!
Dit artikel afdrukken