image Avenance heeft het eerste EET!-concept geopend in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. De eerste locatie kent meteen een opvallende, maar toepasselijke naam voor het commerciële concept.

De Zuid-Limburgse locatie draagt de regionale naam Preuve!. Met deze regionaal bekende term sluit Avenance aan op de taal en cultuur van haar gasten. Het concept biedt met haar assortiment ‘Van Ver, Van Hier, Vandaag, Van Ouds’ een keur aan regionale, nationale en internationale producten 'Weg uit ziekenhuissfeer'
De Avenance-divisie Zorg & Welzijn ontwikkelde het concept samen met Odico Interieurbouw. Het concept beslaat 300m2 en er zijn 250 zitplaatsen. ‘Preuve! straalt een eerlijke, moderne en ontspannende sfeer uit en geeft bezoekers de kans te ‘ontsnappen’ aan de ziekenhuissfeer', aldus Avenance. Het is de bedoeling dat EET! ook wordt ingezet op andere locaties. Dat liet de nieuwe algemeen directeur van Avenance, Paul Wortelboer, weten in het interview dat Misset Catering onlangs met hem had.

Open counter
Het restaurant beschikt naast een open counter ook over een ‘grab & go’ unit met daarin voorverpakte sandwiches, vruchtensappen en soft drinks. Verder bevat het assortiment diverse koffiespecialiteiten, warme snacks, koude snacks, salades, verse fruit shakes, smoothies, warme focaccia’s, gewokte maaltijden, pastaschotels, diverse dinergerechten, diverse lunchgerechten en gekoelde dranken.

bron: zibb
Dit artikel afdrukken