NieuwVers organiseert tijdens de Horecava 2013 de verkiezing van de beste belegen kaas van Nederland. In de aanloop naar de finale worden de kandidaten voorgesteld en besproken op Foodlog, waar ook de vakjury zijn eindselectie maakt.
De winnaar wordt op 9 januari 2013 tijdens de Horecava in de Amsterdamse RAI gekozen door een smaakjury met als voorzitter kaasexpert Betty Koster (l'Amuse), geassisteerd door de journalisten Puck Kerkhoven (Red Fox) en Felix Wilbrink (Telegraaf). De smaakjury proeft de kaas van de vijf finalisten die door mogen naar de finale op basis van de discussieronde op Foodlog.
U bent van harte welkom in Amsterdam als publiek en kunt dan meedoen aan de publieksproeverij van alle kazen van de op Foodlog genoemde kandidaten.
Fotocredits: cocoinzenl
Dit artikel afdrukken
De winnaar wordt op 9 januari 2013 tijdens de Horecava in de Amsterdamse RAI gekozen door een smaakjury met als voorzitter kaasexpert Betty Koster (l'Amuse), geassisteerd door de journalisten Puck Kerkhoven (Red Fox) en Felix Wilbrink (Telegraaf). De smaakjury proeft de kaas van de vijf finalisten die door mogen naar de finale op basis van de discussieronde op Foodlog.
U bent van harte welkom in Amsterdam als publiek en kunt dan meedoen aan de publieksproeverij van alle kazen van de op Foodlog genoemde kandidaten.
Fotocredits: cocoinzenl
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Leuk dat NieuwVers een verkiezing organiseert voor de beste belegen kaas van NL.
En dat er niet alleen gekeken wordt naar de smaak want dat moet basis zijn Maar dat er ook gekeken wordt naar hoe het met het bodemleven gaat. Daar begint tenslotte het proces voor een goede voeding voor de dieren en de basis voor een goede en gezonde lekkere kaas www.cholfitty.nl en www.ruurhoeve.nl