Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Folkert Stropsma.
Zeer leerzaam voor mij, al deze beschouwingen! Ga zo voort.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Staatsbosbeheer-runderen overleven transport niet
Als ik het goed begrijp, bestaat de tegenstand overwegend uit een soort kift ten opzichte van het initiatief van Kuijpers....
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Waarom zijn we tegen de verduurzaming van vlees?
Er is ook wijn van biologisch-dynamische wijngaarden. Verdomd goeie zelfs. Alleen wordt het niet vermeld op het etiket. Dat...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Biologische wijn mag vreemd gaan
Schat, lieve Kaput van me , Dat is het enige wat er ik er over te vermelden heb. De buitenkant! Je mag dan wel eens een boek...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Waarom zijn we tegen de verduurzaming van vlees?
Jij slaat kwink, Venner.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Bach? Bier bestellen!
Als jongetje van de gestampte pot laat ik mij niet jennen Pollemans. Door niets en niemand. Jennen is een uitdrukking voor...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Verdunde warenkennis
Dat kan toch niet meer Veerman! Leonard Cohen! La me niet lachen! Behoort tot de ouwe lullengeneratie. Het laatste consert van...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Bach? Bier bestellen!
Meneer Kuijpers, het is voor U ontstellend teleurstellend. Troost U echter, de aanhouder wint, met een lange adem, uiteindelijk...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Waarom zijn we tegen de verduurzaming van vlees?
Mijn zegje heb ik er al in mooie woorden over gezegd. Een herhaling: “Op de website van NGB vind men twee rapporten over het...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Waarom zijn we tegen de verduurzaming van vlees?
#15. Niet in het onderwerp passend! Er wordt duidelijk uitgelegd welk doel Meatless dient en waar het uit bestaat. Moet toch...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Verdunde warenkennis
Na het lezen van dit verhelderend verhaal, trek ik mijn woorden in. Ik accepteer zonder voorwaarde hetgeen jij zegt.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Verdunde warenkennis
Poëzie, Robin, dat is waar het om gaat. Verlaat je die en ga je over tot slechts maar zakelijkheid , “to the point”, dan...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
“een boterham: bloem, water, gist, zout.” Was het maar waar!
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Voordat je het weet, ben je te oud om levenservaring op te doen! “Ik ben jong geweest; ook ben ik oud geworden.” “Het...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Het onderwerp is blijkbaar gesloten? Wat mij toch nog even van het hart moet is dat hier, dit onderwerp wel te verstaan, aan...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Op een speelse wijze geef ik in #34 aan dat ik een bal gehakt prefereer. Het lijkt mij toch echt wel in dit onderwerp passend....
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Robin, Je weet dat ik je kipbereiding navolg! Ik hou van allerlei soorten vreemde gerechten. Ik smul ervan. Echter geen “hot...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Krant kopen!
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Vertel jij mij eens eens een mooi recept voor die rib, -en sucadelappen?
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Rendang is toch zo'n geheel doorgekookt potje rundvlees waarin alleen nog maar de smaak van allerlei uitheemse kruiden is te...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Hans ZA, je referentie is niet het artikel wat ik op het oog heb. Dat is een doodleuk verhaaltje over de vijf paardeslagers die...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Zou best wel eens kunnen! Ik heb graag gelijk, maar krijg het niet. Maar dom? Ik heb het vermoeden dat in de meeste huishoudens...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Vind je het niet aardig dan. Ja, summier. Echter in het korte bestek zeer informerend. Je weet bijna alles van de huidige...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Opgegroeid met riblappen en sucadelappen. Vreselijk heb ik die lerpen altijd gevonden. Sinds mijn jonge volwassenheid heb ik...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Dat duurt een half jaar! Ik tik met twee vingers. Zijn het zulke heidenen bij jullie dat ze Trouw niet lezen?
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Een aardig artikel over paardenvlees in Trouw van de afgelopen zaterdag.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Het duurzaamste kerstdinervlees
Ik snap er niks van Kaput.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Hangt af van het tijdstip en de plaats. Wanneer ik er 100 km voor moet rijden pas ik. Als het zo'n beetje bij mij om de hoek is,...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Leg eens efkes uit Kaput wat een schmaus is? Waarom doe je suiker in de witlof? Wat is een razzia varken?
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
'Vleesverrijkers': de volledige scores
Laat ik het hopen voor je, dat je kundig bent. Anders ga je in die bouwwereld faliekant de bietenbrug op en niet de Erasmusbrug!
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
Klinkt al weer beter, de Heij. Overigens hoef je een ouwe aap geen dansen te leren.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
Nou ik merk wel dat je ervaring in het realiseren van bouwwerken niet ver reikt. Wat mij betreft, einde verhaal!
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
Lijkt me slim van je, de Heij! Eerst de functie, anders weet je niet wat je maken gaat. Dan een constructeur, zodat het blijft...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
De Heij, Het gaat hier blijkbaar over iets anders? Duidt mij maar niet euvel! In je eerste alinea bevestig je overduidelijk dat...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
Is het dan zo noodzakelijk om “steriel” te produceren. We leven niet in een laboratorium. We zijn niet van suiker, van een...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Kip: kwaliteit zit niet in een keurmerk
Ria, Op de eerste pagina, links naast van Berkum zijn verhaaltje, zie je een staatje waarop je je stem kunt uitbrengen. verder...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Open brief Dr Frank: stop de OBESIBUS van Connexxion
“Beter is het te concentreren op het onderwerp Branding: merkenbouw.” Als trouwe volger van hetgeen hier te berde wordt...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Fraude en gevaarlijke concurrentie in sterrenvlees
#3. Zie mijn profiel. Ik kan het niet anders uitdrukken.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Professoren met een mening
“een wonderbaarlijke vleesvermenigvuldiging”. Daarvoor moet je toch uit een specifieke hoek komen, om die zin te kunnen...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Hybride vleesproducten verrassen vriend en vijand
Zo ingewikkeld is het niet Liesbeth. Veerman vist naar commentaren die hij kan verwerken in zijn boek. Geheel terecht. Met zijn...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
2012: het jaar van de liefde
Steiner richtte zich tot meneer en mevrouw de baron en barones. Het opmerkelijke bij Steiner is dat tussen de zinnen die hij...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
2012: het jaar van de liefde
Klett is een discipel van Steiner. Wat hij zegt en schrijft is een apologie van hetgeen Steiner heeft gezegd en geschreven.
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
2012: het jaar van de liefde
Waarschijnlijk is wat nu “Comfort Food “genoemd wordt een nostalgisch sentiment. Die herinnering aan hetgeen er “thuis”...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Troosteten van Janneke
Veerman: Ter verduidelijking, ik bedoelde aversie in de betekenis van tegenzin, niet in die van walging. De ont moeting blijft...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Katan versus Muskiet: een debat zonder gesprek
Nou beste Hans, je betrekt mij zomaar even in een geschil tussen jou en Veerman. Dat is niet correct. Je gaat uit van de zaak...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Katan versus Muskiet: een debat zonder gesprek
Zo “gek” is die gedachte niet. Als je over de helft bent blijkt die gedachte bij je op te komen. Ik ben iets over de helft,...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Troosteten van Janneke
Tot voor een week geleden had ik nog nooit van “Comfortfood” gehoord. Waarschijnlijk de meeste onder U niet. Hetgeen er in...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Troosteten van Janneke
Ik heb niks tegen een pseudoniem. Wel tegen een anoniem. Het pseudoniem behelst een verwijzing naar de persoon. Het kan zijn dat...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
De sterren van foodlog
Cecile, je zou kunnen denken dat het stelen uit de fietstas alleen in Utrecht voorkomt? Op de voortreffelijke markt hier in...
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Troosteten van Janneke
Dag Dick en dag Melchior, Jullie begrijpen dat ik de consternatie tussen Veerman en Meijer volg, zoals zo velen dat zullen doen....
Folkert Stropsma.
12 jaar geleden
Over liefde, graal en graan
‹ Vorige
3
4
5
6
7
Volgende ›