Vanavond is het antwoord te zien in De Wilde Keuken (Ned 2, 20:40h). Wij probeerden alvast iets meer te weten te komen en spraken met Wouter Klootwijk.
FL: Hebben ze in China ook afhaalchinezen?
WK: jazeker
FL: Loempia en babi pangang?
WK: Welnee, Hollandse kost.
FL: Je houdt ons voor de gek!
WK: Nee hoor. Het is nog wat onwennig voor ze, maar Nederlanders leren Chinezen hoe ze uitstekend hoogculinair Holland eten van langs de weg kunnen maken. We hadden in een uitzending, een paar jaar geleden, al het waanzinnig populaire restaurant in Sjanghai waar uitsluitend Duitse worst en Duits bier op de kaart staat. Nu blijkt dat een oude reclame van Remia, met Chinezen er in die de R niet kunnen zeggen, de toekomst voorspelde.
Trouwens, vierkante aardappelen? Ja hoor. Bestaan ook al.
Fotocredits: Mei Mei, uitsnede, Photocapy
Dit artikel afdrukken
WK: jazeker
FL: Loempia en babi pangang?
WK: Welnee, Hollandse kost.
FL: Je houdt ons voor de gek!
WK: Nee hoor. Het is nog wat onwennig voor ze, maar Nederlanders leren Chinezen hoe ze uitstekend hoogculinair Holland eten van langs de weg kunnen maken. We hadden in een uitzending, een paar jaar geleden, al het waanzinnig populaire restaurant in Sjanghai waar uitsluitend Duitse worst en Duits bier op de kaart staat. Nu blijkt dat een oude reclame van Remia, met Chinezen er in die de R niet kunnen zeggen, de toekomst voorspelde.
Trouwens, vierkante aardappelen? Ja hoor. Bestaan ook al.
Fotocredits: Mei Mei, uitsnede, Photocapy
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook