Altijd al met Felix Wilbrink, culinair journalist bij Dagblad De Telegraaf willen lunchen? Dat kan zondag 6 februari om half één in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld in Baarn.
Felix Wilbrink is culinair journalist bij Dagblad De Telegraaf, waar hij de dagrecepten verzorgt en iedere vrijdag de rubriek Eten en Genieten. Ook zijn column Wilbrink's Wereld in de bijlage TV Weekeinde wordt iedere zaterdag veel gelezen.Twitterend en bloggend houdt hij zijn lezers ervan op de hoogte waar het volgende culinaire avontuur hem heeft gebracht.
De lunch begint met een inleiding van Felix over zijn visie op het jaarthema van Kasteel Groeneveld, de relatie tussen dier en mens. En dan meer speciaal, die relatie op het bord. Daarna kunnen allen genieten van de gerechten die hij uitzocht om zijn verhaal te onderstrepen.
Meer informatie en reserveren: www.kasteelgroeneveld.nl onder de knop Evenementen
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog