Het is mooi dat de (top)restaurants goed op de keuze van hun gasten letten, maar is het gefriemel nu echt een totale mislukking? En blijft vlees nu echt leidend, ondanks alle twijfels die in de maatschappij zouden zijn ontstaan? Het is in elk geval goed nieuws voor de Argentijnen.
Bron: NRC Handelsblad
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Wist niet dat de Tong Picasso de jaren zeventig van de vorige eeuw overleefd had! Maar bij Van der Valk kan dat natuurlijk best, net als het - tamelijk jaren vijftig - halve kersje op de appelmoes. Heb verder weinig ervaring met dit concern.
Is die bij Van der Valk niet kortgeleden van de kort gehaald? Daar krijg je trouwens al sinds jaar en dag een flink stuk vlees of vis op je bord. En ze gaan door deze trendwijziging echt niet friemelen ;-)
Het tijdperk Tong Picasso? ;-)
Ik wou het niet zeggen, maar dacht precies hetzelfde: in welk tijdperk is het denken van de crème van de runner up onder de resto-recensenten blijven steken?
Natuurlijk blijft de homp vlees leidend, dat is nog steeds een teken van welvaart. Van Lissum zegt niet: je krijgt een prachtig stuk bloemkool op je bord. C.q. en prachtige stapel spruitjes, witlof, of worteltjes.
Maar ik hoop dat hij bedoelt dat het tijdperk van groente als garnituurtje voorbij is. Vroeger kreeg je dat stuk vlees of vis op je bord met daarnaast apart een aantal schaaltjes groente en aardappelen. Als dat ook weer terugkomt is er weinig aan de hand.