Ik doe de gekste ontdekkingen. Echt sap heeft opeens een heel andere kleur dan die uit een vers pak. En worteltjessap met een beetje citroen blijkt heerlijk.
Voor ik verder ga over het apparaat, eerst een vraag. Waar zou je nou dit glaasje voor verslijten? In het echt is de kleur nog iets lichter dan hij op de foto toont.
Verbazingwekkend: laat het spul 2 minuten staan en de onderkant wordt waterig, terwijl de bovenkant rood blijft. Bij vers sinaasappelsap is dat precies omgekeerd. Wat zou het toch wezen?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
perensap
Het zou misschien wel eens nectarinesap kunnen zijn... Als dat zo is, is dit dan de hoeveelheid uit 1 vrucht?
Watermeloen?
Overigens: ik heb ook zo'n sapfabriekje van Philips versleten. Tjonge wat bleef er relatief weinig sap en veel pulp over. Zonde! Ik ben het fruit maar weer gewoon integraal gaan opeten. En niet eens wegens geen wilde zwijnen soms in de achtertuin.
C'est un jus d'arbouses_Arbre fruitier méditéranéen poussant dans la garrigue. Fruit grannuleux , un peu acide riche en vitamine C. On peut faire de la confiture d'arbouses