Brusselaars kunnen voortaan te voet hun online bestelde boodschappen ophalen. In het hart van de Europese wijk opende supermarktketen Carrefour vandaag haar eerste ‘Walk-in Drive’, schrijft Gondola.

Buiten de grote stad kunnen klanten makkelijk hun online bestelde boodschappen met de auto ophalen. Dat is in drukke steden een stuk lastiger. Stadscentra tellen meer eenpersoonshuishoudens en mensen die geen gemotoriseerd voertuig hebben. Carrefour lokt deze potentiële klanten met het stadsafhaalpunt naar haar stadse Carrefour Express winkels.

Het voorbereiden van de bestellingen voor de voetgangersdrive gebeurt in een groot depot buiten het centrum. Hierdoor hebben klanten toegang tot 10.000 producten in plaats van 4.500 in een reguliere Carrefour Express. Dat alles tegen de prijs van een hypermarkt, inclusief aanbiedingen, vanuit een buurtwinkel.

's Ochtends bestellen, betekent vanaf 16.00 uur ophalen. Het minimum bestelbedrag is €30.

In Frankrijk is de voetgangersdrive al erg populair. Verschillende retailers waaronder Auchan, Monoprix, Cora, E.Leclerc en Intermarché bieden de service al.
Carrefour - Carrefour | Een première in België: de Drive nu ook toegankelijk voor de stadsmens!
  • Deel
Druk af