Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Florine Boucher
@Frank Ja, met een maatbeker kun je ook bloem afmeten maar ik dacht daar op dat moment niet aan, temeer omdat ik zelf nooit met...
Florine Boucher
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
@Wouter Klootwijk "Er is geen enkele reden om te gaan staan schelden op de doos pannenkoekenmix op het supermarktschap. Zolang...
Florine Boucher
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
@Nick Trachet Tsja, van een geboren en getogen Oostenrijkse en later nog eens van een Hongaar, beiden fervente kokers, heb ik...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spätzle
Heerlijk eten maar ze moeten worden gemaakt met meel van harde tarwe! Je kunt het slappe deeg ook op een plakje leggen en er met...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spätzle
@Jopie Duijnhouwer Helemaal met je eens Jopie. De Italiaanse cima di rapa is geclassificeerd als: Brassica rapa L. subsp....
Florine Boucher
10 jaar geleden
Orechiette met cime di rape
@Nick Trachet Koop ze altijd in blik. Handig om in huis te hebben. Bij mij gaan ze rauw en gehalveerd door een groene sla samen...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Chinese waterkastanje
@Dirk Zavel 'Onze' raapsteeltjes zijn anders van smaak en ze hoeven maar enkele tellen in water te worden gekookt of rauw...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Orechiette met cime di rape
@Hazel Hardijzer Wat fijn dat je dit recept geeft Hazel. Lang geleden toen ik een aantal jaren in London woonde en werkte...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Op zoek naar de Engelse keuken: Crumpets
@Wouter Klootwijk Kijk zo'n halfproduct van een vrucht die niet het hele jaar verkrijgbaar is, is domweg reuze handig als je...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Jam voor mannen
@Arend Hermans Qua voorkomen lijkt de bergamot op een kleine citroen maar volgens de biologische systematiek wordt hij gerekend...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Jam voor mannen
@Karin Luiten Karin, ik ben het zo roerend met je eens dat ik er niets zinnigs aan toe kan voegen. Bravo voor je volharding!
Florine Boucher
10 jaar geleden
Het Grote Pakjes & Zakjes Debat
@Lucetta Faber Ah Lucette, ook Haagse herinneringen! Leuk. Nooit het vanille ijs van Krul geproefd. Dat zal wel heerlijk zijn...
Florine Boucher
10 jaar geleden
Tamme kastanjes: een winterse borrelsnack
@Dirk Zavel. Beste Dirk: het boek is er, de rijst is er, aan de slag zou ik zeggen.
Florine Boucher
11 jaar geleden
Florine Boucher: Tutto Risotto
Tam konijn - evenals kip - is het hele jaar door verkrijgbaar bij Marokkaanse winkels en soms ook bij Turkse winkels. En bij...
Florine Boucher
11 jaar geleden
Mijn middeleeuws konijn
Het toevoegen van koemelk aan buffelmelk voor mozzarella is ook in Italië toegestaan. De buffelmozzarella uit Campanië met...
Florine Boucher
15 jaar geleden
Nederlandse buffelmozzarella
‹ Vorige
5
6
7