Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Martin Woestenburg

Martin Woestenburg
  • Werkzaam in: Journalistiek rond voeding en voedsel
  • Geslacht: man
  • Soort lid: gratis
  • Lid sinds: 03-01-2008

Biografie

Ik noem mezelf landschapsjournalist en schrijver, maar ben ook adviseur en organisator. In die hoedanigheid beweeg ik me in de wereld van wetenschap en beleid. Ik schrijf nieuwsberichten, reportages,...

Ik noem mezelf landschapsjournalist en schrijver, maar ben ook adviseur en organisator. In die hoedanigheid beweeg ik me in de wereld van wetenschap en beleid. Ik schrijf nieuwsberichten, reportages, achtergrondartikelen, recensies, boeken en teksten voor folders of websites. Daarnaast organiseer ik projecten, groot en klein. Alles wat ik doe, gaat over landschap. Of het nu artikelen of boeken zijn over actuele kwesties in de architectuur, de ecologie, de landbouw, het eten, de cultuurhistorie, de planologie, het waterbeheer, het platteland, de voedselproductie, de kunst, de fotografie, de wetenschap of de stedenbouw. Het landschap verenigt alles, en dat is mijn hoofdonderwerp.
In 2010 ben ik begonnen met het project Daarom eten we schaap (http://www.daarometenweschaap.nl). Dat is uitgegroeid tot een praktijknetwerk van schapenhouders dat zich richt op de relatie tussen vleesproductie en natuurbeheer. We hebben daarvoor initiatieven genomen in het onderzoek en het onderwijs, en hebben onderzoek laten doen naar de markt voor schapenvlees en de productontwikkeling daarmee.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.