Klanten kunnen een abonnement nemen op verschillende wijnboxen van HelloFresh. "Onze klanten vertelden ons dat ze graag wijn willen drinken, maar dat ze net als met koken, vaak niet weten waar te beginnen", zegt Stacy Gordon van de Amerikaanse tak van HelloFresh in Observer. "Wijn kiezen kan intimiderend en overweldigend zijn en wij willen het niet nog gecompliceerder maken. We willen wijnen bieden die perfect passen bij onze smakelijke recepten zodat je nog meer kunt genieten van de hele kook- en eetervaring."

In tegenstelling tot de ingrediënten voor de maaltijden, komt de wijn niet in afgemeten porties maar gewoon in flessen. Met een abonnement op de wijnbox krijg je 6 flessen per maand voor $89, inclusief bezorgkosten. Dat is voor de VS geen ongebruikelijke prijs voor een goede fles. Bij de wijnen, afkomstig uit de hele wereld, levert HelloFresh ook beschrijvingen en proefnotities zodat de klanten weten wat ze proeven.

Ook in Nederland blijk je wijn bij je HelloFresh-maaltijdbox te kunnen bestellen. HelloFresh vertelde Foodlog dat de wijnboxen alleen zichtbaar en bestelbaar zijn voor klanten die al een gewone box afnemen. In de VS kun je je ook zonder maaltijdbox abonnement inschrijven voor de wijn-'club'.
Dit artikel afdrukken