In de Ontbijtbox zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor 5 dagen ontbijt, voor 2 of 4 personen.

Ontbijtgemak
De Ontbijtbox is een aanvulling op het huidige assortiment van HelloFresh. Zo voorziet HelloFresh haar klanten nu niet alleen 's avonds van een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook 's ochtends van het ontbijt. "Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen 's avonds van het gemak en de kwaliteit van HelloFresh gebruik kunnen maken, maar ook 's ochtends op een gemakkelijke manier van een voedzaam ontbijt kunnen genieten. HelloFresh zorgt voor een gevarieerd voedingspatroon, ook in de ochtend", zegt Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België.

Recepten
Behalve de ingrediënten voor 5 dagen ontbijt, zitten er ook 3 recepten in de box. Ook een fles vers sap en extra fruit voor onderweg of op het werk zijn voorzien. Er zitten 3 recepten bij: "De recepten zijn binnen 5 minuten te bereiden. Er zit elke week 1 recept in dat wat meer tijd kost. Ideaal voor in het weekend, als je iets langer in bed wil liggen en meer tijd hebt om met elkaar te ontbijten", aldus Maartje.

De eerste klanten van de Ontbijtbox treffen in hun box onder meer Griekse yoghurt met appel, blauwe bessen en cranberry-pittenmix aan, crackers met kaas en gerookte kalkoenfilet en alle ingrediënten om in het weekend bananenpannenkoeken met honing te maken. De Ontbijtbox is zowel in Nederland als in België te bestellen in aanvulling op een maaltijdbox en kost €25 voor 2 of €45 voor 4 personen.

Fotocredits: HelloFresh
Dit artikel afdrukken