Groenten moeten, maar we eten ze niet. Suf, want goed gemaakt zijn ze spannend. Groenten hebben nl. veel meer smaakvariatie dan bijv. vlees! Ze helpen kanker voorkomen. Zorgen dat je je hardstikke lekker fit voelt en ... het is errug leuk om ze in het weekend te kopen, voor te bereiden voor de hele week - ik doe dat regelmatig met m'n dochter - en er verder geen omkijken meer naar te hebben.

Volgende week in 3- minuten hoe je met een berg zelf voorbereide groenten in huis, veel makkelijker, lekkerder en spannender gaat eten. Hoe dacht je trouwens dat wij als koks - ook als het gaat om een zg. 'toprestaurant' waar alles vers en ambachtelijk wordt gemaakt - zo snel een bord op je tafel krijgen?

Doe het leuke werk in het weekend en maak het makkelijk en lekker door-de-week.

Veel plezier. Tuurlijk: 10 minuten, maar d'r valt wat achterstand aan achtergronden in te halen. Die 3 minuten zijn voor bij jou thuis ;-)

(maar dat is eigenlijk géén geintje)
Dit artikel afdrukken