Alle Michelin- en Lekkersterren zijn inmiddels bekend. Als je flink kunt dokken of zeker wilt weten waar je gezien mag worden, dan weet je dus waar je moet gaan eten.

Trendwatcher Anneke Ammerlaan vroeg ons van de week of we wisten waar de echte eetelite van Nederland en Vlaanderen eet en of die nog wel buitenshuis eet. Naar aanleiding van een interview met een krant over de sterrenstatus van sterrenchefs en -restaurants, was ze namelijk gaan twijfelen of de echte kenners nog wel de deur uit willen voor een ster of wat. Een en ander, uiteraard, nog los van de vraag of ze zich dat een paar keer per jaar kunnen permitteren

Zou hier de 'echte eetelite' komen? Dat weten we niet zeker, maar we kunnen wel eens kijken offoodloggers als ze echt lekker willen eten, de deur uitgaan of juist thuis blijven.

En laten we maar meteen de basis leggen voor de uiterst geheime foodlog-Lekker: welk doodgewoon geweldige, maar uiterst geheim gebleven restaurant bij jou in de buurt zou je je beste vrienden durven aan te bevelen?

Dit artikel afdrukken