De oorzaken zijn onbekend. Toxicologisch wordt opgemerkt dat de situatie geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid.
Op 11 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Belgen eten veel meer zeevruchten, in Wallonië heeft er ernstige vervuiling plaatsgevonden door de toenmalige zware industrie (het was vorige eeuw geen pretje om langs Luik te rijden). Om maar wat zaken te noemen die me te binnen schieten.
Bisphenol-A is een ander verhaal. Gebruiken de Belgen meer kunststof, andere verpakkingen - zoals plastic melkflessen i.p.v. kartonnen pakken?