Zowel het beste als het slechtst scorende restaurant zitten in Leiden: SushiPoint Leiden krijgt een 9,6 en Sushi Time Leiden een 2,5. In 2015 onderzocht de Consumentenbond ook al eens all-you-can-eat sushi. Toentertijd bevatte 64% van de 160 onderzochte monsters te veel bacteriën en had geen enkel restaurant zowel de hygiëne als de versheid op orde. "De uitkomsten zijn minder problematisch dan bij de all-you-can-eat-sushi twee jaar geleden, maar laten we wel zijn: dat kón ook niet veel slechter," aldus de Consumentenbond.
Zowel het beste als het slechtst scorende restaurant zitten in Leiden: SushiPoint Leiden krijgt een 9,6 en Sushi Time Leiden een 2,5. In 2015 onderzocht de Consumentenbond ook al eens all-you-can-eat sushi. Toentertijd bevatte 64% van de 160 onderzochte monsters te veel bacteriën en had geen enkel restaurant zowel de hygiëne als de versheid op orde. "De uitkomsten zijn minder problematisch dan bij de all-you-can-eat-sushi twee jaar geleden, maar laten we wel zijn: dat kón ook niet veel slechter," aldus de Consumentenbond.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Een medegevolg van die HACCP horeca snijplanken? Houten planken waren zijn en blijven het veiligst. Vuile handen? Of vuile handschoenen?