Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Bas Cloo
Ik denk: zorg dat het vegetarische aanbod in die kantine door een chef met de juiste kennis samengesteld en uitgevoerd wordt. De...
Bas Cloo
2 jaar geleden
'Een restaurant vegetarisch maken is simpel, daarna begint het gesprek pas'
Complimenten voor de gekozen foto die meteen de kern van het probleem blootlegt. De instroom aan mensen die al werkend het...
Bas Cloo
2 jaar geleden
Kok gevaarlijkste beroep
En zo rennen we van probleem naar schijnoplossing naar vervolgprobleem etc etc. "De consument heeft als gevolg van Corona meer...
Bas Cloo
3 jaar geleden
Kunstmestcontract voor komkommers op komst
Pink Lady voor appelcompote of taart? Dan heb je snel geen enkele textuur meer. Doe mij maar een 'Schone van Boskoop', weinig...
Bas Cloo
3 jaar geleden
Lady verkracht
De consument zal pas vragen naar 'duurzame groente' als deze, als zodanig benoemd, in de schappen ligt. De eerste stap ligt wel...
Bas Cloo
6 jaar geleden
Consument wil duurzame groenten en fruit maar weet het niet te vinden
Gaar frites enkellaags in de stoomoven tot al dente. Laat ze heel goed uitdampen en afkoelen. Je onttrekt er zo veel vocht aan...
Bas Cloo
7 jaar geleden
Minister Weyts vindt Belgische acrylamide frites 'hemelse traditie'