Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Geofrey van Zanten
Dit veroorzaakt dan een nieuw probleem. Vis wordt dan een luxe product. Daar gaan (rijke) mensen met grofgeld voor betalen. Zie...
Geofrey van Zanten
9 jaar geleden
'We komen in 2030 62 miljoen ton vis tekort'
Ik denk dat we weinig keus hebben als we nog willen genieten van een stukje vis. Onze honger naar vis en andere zeedieren is...
Geofrey van Zanten
9 jaar geleden
Gaat gezondheid voor de kwik in je vis?
Interessant artikel. Zoals Wouter al aangeeft zullen gewassen eerder van streek wisselen doordat het klimaat opschuift....
Geofrey van Zanten
9 jaar geleden
'7 gewassen die klimaatverandering niet overleven'
Er is sprake van een afname van het aantal boeren door schaalvergroting. Kleine boeren kunnen niet meer voor de lagere prijs...
Geofrey van Zanten
9 jaar geleden
'Boer moet zorgen voor beter en origineler product'
Geachte lezers van de discussie omtrent verduurzaming van de rundvlees. Voor mijn scriptie ben ik aan het uitzoeken in hoeverre...
Geofrey van Zanten
9 jaar geleden
'We zijn er bijna' - #vleesdebat