Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Tiny van Boekel
Levensmiddelentechnoloog (WUR)
Publieke contactgegevens
tiny.vanboekel@wur.nl
wur.nl
Laatste 5 reacties
4
Als reactie op het verzoek van Dick #54 mijn antwoorden (zonder overleg met Annet en Jaap, we zijn het ook niet overal over eens, bijv. over...
Tiny van Boekel
1 maand geleden
Nederlandse experts blijven tegen invoering Nutri-Score, gezondheidsorganisaties ongerust
5
Ik ben het niet eens met #1. Het is meer dan een speeltje voor wiskundigen en het is wel belangrijk voor beleid. Peter slaat de spijker op zijn kop...
Tiny van Boekel
1 maand geleden
Eén meting of model kan sexy zijn, maar geeft geen inzicht
8
Ik wil niets af doen aan wat Dennis schrijft maar als amateur (=liefhebber) modelleur toch nog wel een reactie. Ik verkondig altijd dat modelleren op...
Tiny van Boekel
1 maand geleden
Elk mens gebruikt modellen, maar vooral wetenschap en beleid gaan er nogal losjes mee om
6
N.a.v. #2, nog wat opmerkingen. De snelheid waarmee nutrienten achteruit gaan hangt van nogal wat factoren af. De voornaamste zijn: temperatuur, tijd,...
Tiny van Boekel
3 maanden geleden
Een twee jaar oud blik bonen is duurzaam en voedzaam
3
Huib #17: de hartige smaak van soja- en vissaus en bouillon komt voornamelijk van MSG, het zout staat in relatie met de zure hydrolyse van eiwitten...
Tiny van Boekel
8 maanden geleden
Convenanten: minder zout in het eten gaat ooit lukken
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
31
Wanneer is een product zichzelf?
16 jun 2017, 8:30
18
Frietkunde vanuit wetenschappelijk perspectief
24 apr 2016, 13:05
39
‘De voedingsmiddelenindustrie is niet open’
12 okt 2015, 13:17
121
‘Geen voedselzekerheid zonder industriële productie’
26 jan 2014, 2:02
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Heftige reacties op uitspraken levensmiddelentechnoloog Van Boekel
7 jaar geleden
Even een snelle reactie mijnerzijds voordat ik aan mijn hoofdtaak begin (onderwijs en onderzoek, zie ook hieronder). De oproep dat ik opgehangen...
32
Heftige reacties op uitspraken levensmiddelentechnoloog Van Boekel
7 jaar geleden
Beste mensen Ik heb een hele drukke baan en kan niet op elk moment reactie geven (eigenlijk alleen 's morgens vroeg en 's avonds laat). Nu het stadium...
14
Ongezond voedsel moet duurder worden, maar wat is ongezond?
4 jaar geleden
Op verzoek van Dick mijn reactie (wil ik overigens ook nog wel doen na mijn pensioen, Dick, ik hoop dan ook nog wel wat te mogen zeggen!) om de twee...
12
Is houdbaar ‘meuk’ en vers gezond of hebben we een ander vraagstuk?
6 jaar geleden
Ik was nog niet eerder in de gelegenheid om te reageren, sorry. De reacties overziende, wil ik op een paar punten reageren: @ Dennis Zeilstra: ik vind...
9
‘Friet moet je bakken in vast vet’
6 jaar geleden
Excuses dat ik niet eerder reageerde, dat kwam door persoonlijke omstandigheden. Maar hier dan mijn reactie. Ik ben me ervan bewust dat mijn...
9
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het