Je boodschappen net zo snel in huis als je pizza? Dan kan vanaf nu in Groningen. Klanten van de Groningse Jumbo City kunnen voortaan met hun maaltijd ook de boodschappen laten bezorgen. Binnen drie kwartier staat de fietsende bezorger van FoodDrop voor de deur.

Het Groningse bedrijf bezorgt al maaltijden van de Jumbo City. De prijzen van het, vooralsnog beperkte, bestelassortiment liggen iets hoger dan de reguliere winkelprijzen. De fietsende Droppers leveren de boodschappen binnen een straal van 2,5 kilometer rondom de Jumbo City thuis, op kantoor of op een andere locatie af, schrijft Distrifood.

In een interview met de Levensmiddelenkrant vertelt CFO Ton van Veen dat de nieuwe dienst aansluit bij Jumbo’s strategie waarin de klant centraal staat met het motto ‘Altijd en overal, Jumbo, voor iedereen’. Jumbo testte de bestelservice bij een aantal medewerkers en klanten. De bedoeling is om deze dienst ook in andere Nederlandse regio’s uit te rollen. In eerste instantie vanuit City-winkels en Foodmarkten, omdat die uitgerust zijn met een keuken.
Distrifood - Jumbo bezorgt binnen 45 minuten
Reageer
  • Deel
Druk af