Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Het gaat deze avond niet over de vraag óf we de wereld kunnen voeden in 2030, maar hoe we het hele voedselsysteem kunnen veranderen, waarbij technologie, design en wetenschap de drie belangrijkste ingrediënten zijn.

Kom meepraten over en proeven van toekomstige voedselscenario’s
Met onder meer Chloé Rutzerveld, food designer, Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de VU en VUMC, Koert van Mensvoort, filosoof en designer en Matthijs Diederiks, filmmaker, researcher, blockchain-aanhangeren oprichter van futurefoods.io.

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website. Let op, het evenement is in het Engels.

Informatie
Datum: vrijdag 14 december
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Prijs: €12,50, €32,50 inclusief het boek van Chloé Rutzerveld Food Futures: How Design and Technology can Reshape our Food System.
Dit artikel afdrukken