Op vrijdag 14 december organiseert Pakhuis de Zwijger in samenwerking met food designer Chloé Rutzerveld het culinaire programma 'Future Food: The Holiday Special'.
Het gaat deze avond niet over de vraag óf we de wereld kunnen voeden in 2030, maar hoe we het hele voedselsysteem kunnen veranderen, waarbij technologie, design en wetenschap de drie belangrijkste ingrediënten zijn.
Kom meepraten over en proeven van toekomstige voedselscenario’s
Met onder meer Chloé Rutzerveld, food designer, Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de VU en VUMC, Koert van Mensvoort, filosoof en designer en Matthijs Diederiks, filmmaker, researcher, blockchain-aanhangeren oprichter van futurefoods.io.
Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website. Let op, het evenement is in het Engels.
Informatie
Datum: vrijdag 14 december
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Prijs: €12,50, €32,50 inclusief het boek van Chloé Rutzerveld Food Futures: How Design and Technology can Reshape our Food System.
Dit artikel afdrukken
Kom meepraten over en proeven van toekomstige voedselscenario’s
Met onder meer Chloé Rutzerveld, food designer, Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de VU en VUMC, Koert van Mensvoort, filosoof en designer en Matthijs Diederiks, filmmaker, researcher, blockchain-aanhangeren oprichter van futurefoods.io.
Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website. Let op, het evenement is in het Engels.
Informatie
Datum: vrijdag 14 december
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Prijs: €12,50, €32,50 inclusief het boek van Chloé Rutzerveld Food Futures: How Design and Technology can Reshape our Food System.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog