16
Fotocredits: 'Intensive Care', wikipédia

FlashCovid gaat los in China

China hield tot voor kort vast aan strenge lockdowns om Covid uit te bannen. Maar het volk heeft er genoeg van. Reden voor president Xi Jinping om het beleid te versoepelen. Dat gebeurt op een abrupte manier, terwijl de Westerse wereld een gecontroleerde besmettingspolitiek volgde.

De Chinese Covid-Wende levert een uniek medisch experiment op dat door geen enkele ethische commissie zou worden goedgekeurd. Het virus wordt op de bevolking losgelaten, terwijl er onvoldoende medicijnen en vaccinatie-mogelijkheden zijn. De ziekenhuizen en crematoria vulden zich direct en zijn inmiddels overvol. Duidelijk wordt dat Covid toch echt geen 'griepje' is en dat het grootste land ter wereld in hoog tempo met vrije besmettingen en vele zieken en doden moet leren omgaan.

Twitter - Eric Feigl-Ding on Twitter, 20 dec 2022
 • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Dick Veerman
Dick Veerman Hoofdredacteur Foodlog
 • #16
 • 6 jan '23
 • 15:30

Theo, wordt vast nog vervolgd met andere boeiend artikelen!

Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
 • #15
 • 6 jan '23
 • 14:37

‘En er zijn nog negentig miljoen bejaarden niet ingeënt.’

Nou nou nou. In het bedwelmde angstbrein van Jan van der Putten en andere vaccin verslaafden is dat veel. Maar planeetwijd en ook in China is het niets. Ruim 6% der Chinezen blijkt dus nog over enig verstand te beschikken.

Drie jaar nadat de eerste patiënten met atypische longontsteking (opgelopen via de ‘vismarkt’) in ziekenhuizen in Wuhan opdoken lijkt het technocratisch communistisch Chinese regime – wat dit dan betreft – eindelijk verstandig en wijs geworden om het officieel achter zich te laten.

Het aantal Sars-Cov-2 sterfgevallen is planeetwijd blijven steken in een afrondingsfout van ongeveer slechts 1% (!) van het totale aantal sterfgevallen. En het blijft dalen. Maar niet getreurd voor de farmakliek en haar zorgvazallen die ons weer nieuwe en ergere varianten in het vooruitzicht stellen om hun dodelijke prikwaar te kunnen blijven slijten nu de vaart er nog een beetje in zit.
PS Biologisch trouwens onmogelijk dat een virus dodelijker wordt.

Sars-Cov-2 is nu wereldwijd ongeveer een moordenaar in de orde van slokdarmkanker. Met andere woorden, maandenlange terreur van waarschuwingen (en eisen voor boosters) van ‘volksgezondheidsdeskundigen’ en foute politici zijn fout gebleken. Schokkende w€ten$chap.

Niet eens vanwege de vaccins. Of ze nu gebaseerd zijn op nieuwe of bestaande biotechnologie, alle prikwerkzaamheden bleken binnen enkele maanden voornamelijk nutteloos nadat planeetwijd meer dan 10 miljard doses waren uitgedeeld.

Maar moeder natuur - in de vorm van virale evolutie - lijkt te hebben gedaan wat wij niet konden. De Omicron-variant besmette iedereen, en na een hobbel vorige winter heeft Omicron van meet af aan het aantal Covid-doden en ziekenhuisopnames sterk verminderd.

De daling van het aantal sterfgevallen is vrijwel zeker het gevolg van het feit dat Omicron minder gevaarlijk is en dat het een immuunrespons over het hele spectrum opwekt, inclusief anti-N-antilichamen, die de ‘staaltje van moderne techniek’ wondervaccins niet opwekten.

Zo worden herinfecties steeds minder ernstig, ook al blijft het virus circuleren. Met andere woorden en zoals door de wappies voorspeld, werd corona beter overdraagbaar en minder gevaarlijk. Virussen komen virussen gaan, that’s life!

Extra zuur voor de prikpooiers dat de ‘opvolger’ – het ons beloofde apenpokkenfestival – is afgelast. Het werd doodstil. ‘Als je het er niet meer over hebt vergeten de mensen het wel’. Dezelfde wappies voorspelden ook dit al meteen.

Dus hoe erg was de vreselijke pandemie? Van november 2020 t/m december 2022 doodde Sars-Cov-2 6,7 miljoen mensen, minder dan 1 op 1000 planeetwijd en minder dan 4 procent van ALLE sterfgevallen over deze periode.

Ondertussen blijft de sterfte door alle oorzaken in de mRNA-landen 15 procent boven normaal, maar dat is een ander verhaal. Kerngezonde jonge mensen, sportlieden veelal, medici zelf, die na de vaccinaties plotseling dood neerklappen. En het stopt niet. Denk daar maar eens over na en vergeet je mondkapje niet Dick.

Ze maken geen plagen meer zoals vroeger.

Dick Veerman
Dick Veerman Hoofdredacteur Foodlog
 • #14
 • 6 jan '23
 • 11:51

Nog een heel mooi en makkelijk te lezen verhaal voor Theo: Het Chinese démasqué.

En nogmaals: geen ethische commissie zou ooit voor zo'n grootschalig gezondheidsexperiment toestemming geven.

Het enige dat je de wappies kunt toegeven is dat je nooit weet of je te veel of te weinig doet en ook niet welke neveneffecten je oproept door mensen langere tijd te isoleren van infecties.

Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
 • #13
 • 31 dec '22
 • 0:37

Altijd met beide benen op de grond blijven.

• Bij een IFR van 0,1% (1 op de 1000 geïnfecteerden overlijdt) en twee derde van de Chinezen zouden in de komende drie maanden geïnfecteerd raken dan zullen er circa 1 miljoen Chinezen overlijden. Als dat in drie maanden zou gebeuren zijn dat er gemiddeld circa 10.000 per dag.

>>>In absolute termen een heel groot aantal, maar normaliter sterven er in China per dag circa 35.000 mensen. (160 miljoen bewoners van China zijn boven de 65 jaar. In Nederland zijn dat er 3,5 miljoen.)

• In China en Japan werden er al vaak en veel mondkapjes gedragen. Als er nu in China een gigantische uitbraak is na het loslaten van de maatregelen, dan zullen nog steeds heel veel Chinezen mondkapjes dragen. Dus dan is dat een impliciet bewijs dat het dragen van mondkapjes weinig tot niets betekent voor het onderdrukken van een uitbraak.

• Je zou kunnen zeggen dat het laten rondgaan van het virus in China, terwijl de Omikron-variant er is, per saldo beter is dan het laten rondgaan van het virus met meer virulente varianten. Maar dan wordt er geen rekening gehouden met de schade die de samenleving heeft opgelopen door het langdurig Zerocovid beleid op sociaal, economisch, maar ook gezondheidsterrein.

• Het valt me op dat veel Westerse journalisten kritischer zijn over de kwaliteit van de data uit China en meer proberen uit te zoeken wat er achter de schermen daar gebeurt dan dat ze in hun eigen landen deden in de afgelopen 2,5 jaar.

Bron: MDH

Dick Veerman
Dick Veerman Hoofdredacteur Foodlog

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.