Op 18 en 19 september vindt de derde editie van CHEFS®EVOLUTION plaats in Zwolle. Dit Dutch Avantgarde Cuisine Festival wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl.
Tijdens CHEFS®EVOLUTION vinden verrassende kookdemonstraties plaats onder leiding van internationale topchefs, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops, de Boerenmarkt XL en de Gastronomixs Masterclass Room.
Kookdemonstraties en kookwedstrijden
Tijdens de interactieve kookdemonstraties presenteren gerenommeerde topchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten. Laat je inspireren en verwonderen! Tickets zijn te bestellen via de website en kosten €49,95 per persoon per dag (€79,95 voor beide dagen).
Daarnaast vinden er spectaculaire kookwedstrijden plaats zoals de HillBilly Contest, waarbij 6 jonge talenten twee gerechtjes met regionale ingrediënten bereiden.
Wijnworkshops
De wijnworkshops bestaan uit een wijnproeverij en wijnpresentatie. Bij de proeverij ‘Het onbekende Italië’ kun je wijnen proeven waarvan je het bestaan (waarschijnlijk) niet kent. De wijnen voor deze proeverij zijn niet in Nederland verkrijgbaar, wat deze proeverij werkelijk uniek maakt. Daarnaast zullen Lars Daniëls en Magister Vini tijdens hun wijnpresentatie het concept ‘natuurlijkheid in wijn’ uitdiepen en duiden.
Boerenmarkt XL
Op de Boerenmarkt XL maken bezoekers kennis met een dertigtal (wijn)boeren. Zij laten je proeven van hun (h)eerlijke producten. Ook is er een fijne selectie aan Alliance Gastronomique-chefs aanwezig die de heerlijkste gerechtjes bereiden in samenwerking met de boeren. Zo zijn Astrid & Thérèse op de Boerenmarkt XL, samen met de naastgelegen kaasspeciaalzaak maken ze de mooiste kaas&wijn combinaties. Inschrijven kan via info@astridentherese.nl.
Gastronomixs Masterclass Room
Naast de kookdemonstraties wordt er in het Loading Dock van Theater De Spiegel een gratis toegankelijke Masterclass Room gehost door Gastronomixs. Hier kun je op beide dagen inspirerende masterclasses van een aantal topchefs volgen.
Informatie
Adres: Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle
Voor meer informatie en een uitgebreid programma zie de website
Dit artikel afdrukken
Kookdemonstraties en kookwedstrijden
Tijdens de interactieve kookdemonstraties presenteren gerenommeerde topchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten. Laat je inspireren en verwonderen! Tickets zijn te bestellen via de website en kosten €49,95 per persoon per dag (€79,95 voor beide dagen).
Daarnaast vinden er spectaculaire kookwedstrijden plaats zoals de HillBilly Contest, waarbij 6 jonge talenten twee gerechtjes met regionale ingrediënten bereiden.
Wijnworkshops
De wijnworkshops bestaan uit een wijnproeverij en wijnpresentatie. Bij de proeverij ‘Het onbekende Italië’ kun je wijnen proeven waarvan je het bestaan (waarschijnlijk) niet kent. De wijnen voor deze proeverij zijn niet in Nederland verkrijgbaar, wat deze proeverij werkelijk uniek maakt. Daarnaast zullen Lars Daniëls en Magister Vini tijdens hun wijnpresentatie het concept ‘natuurlijkheid in wijn’ uitdiepen en duiden.
Boerenmarkt XL
Op de Boerenmarkt XL maken bezoekers kennis met een dertigtal (wijn)boeren. Zij laten je proeven van hun (h)eerlijke producten. Ook is er een fijne selectie aan Alliance Gastronomique-chefs aanwezig die de heerlijkste gerechtjes bereiden in samenwerking met de boeren. Zo zijn Astrid & Thérèse op de Boerenmarkt XL, samen met de naastgelegen kaasspeciaalzaak maken ze de mooiste kaas&wijn combinaties. Inschrijven kan via info@astridentherese.nl.
Gastronomixs Masterclass Room
Naast de kookdemonstraties wordt er in het Loading Dock van Theater De Spiegel een gratis toegankelijke Masterclass Room gehost door Gastronomixs. Hier kun je op beide dagen inspirerende masterclasses van een aantal topchefs volgen.
Informatie
Adres: Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle
Voor meer informatie en een uitgebreid programma zie de website
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Op de Boerenmarkt XL, in de stand van het culinaire magazine Bouillon! kun je kennis maken met bijzondere Kopstootjes van speciaalbieren en een aantal geur- en smaaktincturen. Deze Kopstootjes van Distilleerderij de Pronckheer mocht Foodlog al eens ervaren. Op Chefs(R)evolution laat de distilleerderij ook haar "authentieke, innovatieve en duurzame werkwijze" in de praktijk zien en proeven.