Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Onno Kleyn
"Olijfoliesommelier'? Lieve help, waarom sommelier? Omdat olie vloeibaar is? Zodat we olie-spijscombinaties kunnen maken?...
Onno Kleyn
7 jaar geleden
Italiaanse olijfolie-sommelier geeft smaaklessen extra vierge olijfolie
Beide varianten zijn niet goed. In het Nederlands vermijden we spaties zo veel mogelijk. Hier moet het 'wildedierenbeschermers'...
Onno Kleyn
9 jaar geleden
Wilde dierenbeschermers trekken knuffeldieren voor
De genoemde wijnen verschillen heel veel meer dan wat de consument in Nederland naast elkaar in het botervak vindt. Natuurlijk...
Onno Kleyn
13 jaar geleden
Franse boter
Inderdaad, boter rijpt. En een zekere, bescheiden mate van ranzigheid wordt door veel mensen als aangenaam ervaren, 'boterig'....
Onno Kleyn
13 jaar geleden
Franse boter
Nou, wat we nodig hebben is een datum, tijd en een plaats. De titel is duidelijk, lijkt me: Boter in je Hoofd. Vraag ik...
Onno Kleyn
13 jaar geleden
Franse boter
Jaren geleden een blinde proeverij meegemaakt met het toenmalige Horeca Journal. Als ik me goed herinner, won Campina Goud....
Onno Kleyn
13 jaar geleden
Franse boter
Voor zover ik weet krijgt alle boter zijn smaak door verzuring. Vroeger verzuurde echter de room voor het karnen, en...
Onno Kleyn
13 jaar geleden
Franse boter