Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Onno Kleyn
culischrijver
Publieke contactgegevens
onnokleyn.nl/
twitter.com/#!/onnokleyn
Laatste 5 reacties
1
"Olijfoliesommelier'? Lieve help, waarom sommelier? Omdat olie vloeibaar is? Zodat we olie-spijscombinaties kunnen maken? Olijfoliearrangementje bij...
Onno Kleyn
7 jaar geleden
Italiaanse olijfolie-sommelier geeft smaaklessen extra vierge olijfolie
2
Beide varianten zijn niet goed. In het Nederlands vermijden we spaties zo veel mogelijk. Hier moet het 'wildedierenbeschermers' zijn. Ziet er...
Onno Kleyn
9 jaar geleden
Wilde dierenbeschermers trekken knuffeldieren voor
0
De genoemde wijnen verschillen heel veel meer dan wat de consument in Nederland naast elkaar in het botervak vindt. Natuurlijk zouden gezouten boters...
Onno Kleyn
12 jaar geleden
Franse boter
0
Inderdaad, boter rijpt. En een zekere, bescheiden mate van ranzigheid wordt door veel mensen als aangenaam ervaren, 'boterig'. Natuurlijk kunnen we...
Onno Kleyn
12 jaar geleden
Franse boter
0
Nou, wat we nodig hebben is een datum, tijd en een plaats. De titel is duidelijk, lijkt me: Boter in je Hoofd. Vraag ik ouderwets weer eens de...
Onno Kleyn
12 jaar geleden
Franse boter
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
24
Franse boter
27 okt 2011, 0:35
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Wilde dierenbeschermers trekken knuffeldieren voor
9 jaar geleden
Beide varianten zijn niet goed. In het Nederlands vermijden we spaties zo veel mogelijk. Hier moet het 'wildedierenbeschermers' zijn. Ziet er...
2
Italiaanse olijfolie-sommelier geeft smaaklessen extra vierge olijfolie
7 jaar geleden
"Olijfoliesommelier'? Lieve help, waarom sommelier? Omdat olie vloeibaar is? Zodat we olie-spijscombinaties kunnen maken? Olijfoliearrangementje bij...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.