Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Marc Kapteijns
Zou dit recept ook lukken met stoofpeertjes?
Marc Kapteijns
6 jaar geleden
Herfstperenrisotto met gorgonzola - te eten met een vork
#58 Kefir is een samengesteld organisme, bestaand uit minstens 45 bacteriƫn, waaronder ook de bacteriƫn die gebruikt worden om...
Marc Kapteijns
7 jaar geleden
Rauwe melk is echt gevaarlijk
#59: Ik zeg niet dat het besmettingsrisico niet toeneemt. Wat ik duidelijk wil maken is dat de voorstanders van gepasteuriseerde...
Marc Kapteijns
7 jaar geleden
Rauwe melk is echt gevaarlijk
Het wordt wel een ander verhaal als je de negatieve effecten van gepasteuriseerde melk(producten) meeneemt. Lees hier wat de WUR...
Marc Kapteijns
7 jaar geleden
Rauwe melk is echt gevaarlijk