Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Hans Land
De vogel zonder Kop worden hier in het Oosten ook wel Blinde Vinken genoemd!
Hans Land
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Vogel zonder Kop
Vers is te vers, hier ben ik het mee eens. Vorige week een snoekbaars schoongemaakt, gefileerd en gegeten, en naturel gebakken...
Hans Land
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: steenbolk
voor de zoekende onder u hierbij nog een aantal adressen:...
Hans Land
13 jaar geleden
Paard op straat & in de pot
mijn manier: kop afsnijden, voorzichtig langs de rugvin een snede maken, nu met de vingers de graat verwijderen, op ongeveer 2...
Hans Land
13 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Panharing
Ik ben het helemaal eens met Nadia, ik ben in de gelukkige omstandigheden om regelmatig mee te maken, te zien, te ervaren, hoe...
Hans Land
13 jaar geleden
30 minuten koken is geen tijdverspilling
Het verbaast mij nog steeds dat de zichzelf respecterende restaurants in Nederland, Paling op het menu hebben staan ondanks de...
Hans Land
13 jaar geleden
Sonoy: duurzaamste restaurant?
inderdaad, ach televisie, een collega heeft meegedaan en is de voorronde er al uitgekieperd, wat mij erg verbaasde, deze man kan...
Hans Land
14 jaar geleden
Koken met oom R. op je schouder
deze zomer rondreis gemaakt langs de kust van Sardiniƫ, op zeer veel plaatsen Botarga gezien, kende het product niet,...
Hans Land
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Poutargue
wat een reactie's, je zou bijna denken dat er iets fundamenteels mis is met een streekproduct. Ik denk dat de discussie wat te...
Hans Land
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?