Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van iens boswijk
leuk bedacht, al heb ik er mijn twijfels bij. Zeker omdat het weer vooral om de prijs gaat en helemaal niet om gezond. Ik zie...
iens boswijk
9 jaar geleden
Sjoprz wil 'Airbnb voor dagelijkse boodschappen' worden
Beste Wendeline, wat kan jij heerlijk vermakelijk schrijven. Ik kon zelf niet bij KOST aanwezig zijn maar door jouw beschouwing...
iens boswijk
9 jaar geleden
Popcorn voor de KOST!
Misschien dat er ook een meldpunt kan komen, waar gasten hun bevindingen op kwijt kunnen.
iens boswijk
10 jaar geleden
Frankrijk twijfelt: is huisgemaakt ('fait maison') te handhaven?
Allen, in antwoord op Wouter Klootwijk: Hoe werkt het bij IENS? Alle restaurants staan gratis vermeld op iens.nl, omdat wij...
iens boswijk
10 jaar geleden
Horeca skeptisch over keurmerk Smaakpolitie