Flexitariër, vegetariër of bewuste consument? Kom voor inspiratie en manieren om minder vlees te eten naar Veggieworld 2020. Maak kennis met de meest uiteenlopende producenten uit diverse landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten die je niet voor mogelijk hield, koop de nieuwste dierproefvrije vegan verzorgingsproducten en laat je verrassen en inspireren door kookdemonstraties, interactieve lezingen en gerenommeerde sprekers.

Programma
Proef de nieuwste 100% plantaardige gerechten, shop duurzame en diervriendelijke producten en laat je verrassen door sprekers en workshop-gevers zoals diëtist Lobke Faasen en kooklerares Valentina Nelissen. Er is ook een uitgebreid kinderprogramma met creatieve creaties met groenten en fruit, duurzame tips voor iedere leeftijd, prikkelende voorleessessies en een avontuurlijke speurtocht.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website of op Facebook.

Informatie
Datum: 29 februari en 1 maart
Tijd: 10:00 uur tot 18:00 uur
Prijs: €8 voor een dagticket, 50% korting voor ProVeg donateurs, tickets zijn online te bestellen. Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis naar de beurs, onder begeleiding van een betalende volwassene.
Locatie: De Werkspoorcathedraal,Tractieweg 41, Utrecht
Dit artikel afdrukken