3
Fotocredits: 'Ruby Magnum',

FlashRoze Magnum

Nieuw probleem voor Unilever, dat zijn uiterste best doet om kinderen onder de twaalf in het ongewisse te laten over het bestaan van ijsjes. Roze chocola hangt al een tijdje rond op de snoepschappen in supermarkten, en nu is er het eerste ijs met roze chocola er omheen. Een Magnum. Wat gaat Unilever doen om te verhinderen dat kinderen er achter komen?

AD - Unilever komt met Magnum van roze chocolade, 13 feb 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #3
  • 14 feb '20
  • 19:27

Op die pink magnum is toch ook roze chocolade? Kijk, dat om de oude soort misschien roze gekleurde witte chocolade(wat officieel geen chocola is) zat en dat ze die red velvet kleur zoals het officieel heet nu kleuren door karnemelk aan pure chocolade toe te voegen, daar hebben we het hier niet over, want dat (hoe ze pure chocolade roze gekleurd krijgen)zou een geheimpje moeten zijn............. het is wta mij betreft nog steeds geen nieuwigheid dat er een magnum met roze chocolade is en daar gaat het hier in eerste instantie om.
Het is niet waar dat dit het eerste ijs met roze chocola eromheen is, want ze noemen witte chocolade nog steeds chocolade en geen uitgeharde cacaoboter, toch?

Ik vraag me trouwens af waarom kinderen er niet achter zouden mogen komen?

Dick Veerman
Dick Veerman Hoofdredacteur Foodlog
  • #2
  • 14 feb '20
  • 9:45

Astrid, dit gaat over roze chocolade, niet over de flavour en het kleurtje dat consumenten daarmee associëren. Maar je hebt gelijk: ze zijn allebei ‘pink’.

Astrid Spijkers
  • #1
  • 14 feb '20
  • 8:41

Get EERSTE???? Sorry, maar een paar jaar geleden waren er al roze magnums met frambozensmaak, misschien een paar stukje erin. Ik weet helaas ff niet meer hoe die heten, maar het is echt niks nieuws voor magnum. Dat die andere roze er al een tijd niet meer zijn misschien en dat veel mensen dat dan misschien niet meer weten is het makkelijk om te zeggen dat het voor het eerst is, maar dta is echt niet zo. ik heb ze gegetenm, er waren toen zelfs met een goudkleurtje op/im het ijsje heen, magnum gold hette die gewoon. Ja, ff gezocht Pink heette dat ding gewoon

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.