3
Fotocredits: 'Noodles', s-v-b.nl

FlashOpeens beroemd, maar (nog) niet te koop bij Jumbo en AH

In de bejubelde Zuid-Koreaanse film Parasite eet een rijke dame met genoegen armeluiskost. Instantnoedels, zoals die door miljoenen mensen vooral in Aziatische landen gegeten worden. In de film worden de noodles van twee merken gemengd. Chapaghetti en Neoguri. Ze zijn door de film eventjes populair bij consumenten die doorgaans geen instantnoedels eten. Ook een Nederlandse importeur heeft het er druk mee. Volgens het AD zijn ze niet te koop bij Albert Heijn en Jumbo. Waar wel, o wee..

AD - Instant noedels ineens in de belangstelling door Oscarwinnende film Parasite, 8 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #3
  • 9 mrt '20
  • 9:55

Instantnoodles, ben er jaren 'verslaafd' aan geweest, at het 3-4 keer per week als ontbijt en soms ook nog eens 's middags. Ben gelukkig van die verslaving afgeraakt zo'n 9 jaar geleden, want het was voor mijzelf niet magermakend, maar het is en blijft wel lekker en heel af en toe eet ik het nog wel. Maar! ik koop wel de soorten bij de originele toko, niet in de supermarkten, hoewel soms het merk Indomie ineens bij een turks winkeltje of zelfs Kruidvat kunnen liggen en de Yumyum bij sommige supers ook wel lekker is.

De merken hierboven ken ik niet, maar kijk eens bij 1 van de vele oriental group winkels, zoals die in de Parkhaven in Rotterdam. Een hele laan links en rechts vol met allerlei soorten en smaken en formaten pakken/potten. Zat keus.

Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #2
  • 8 mrt '20
  • 23:14

Een gemaksproduct uit de oosterse cultuur dat in het westerse eventjes een gezocht product wordt. Leuk voor marketeers misschien?

Wouter Klootwijk
  • #1
  • 8 mrt '20
  • 16:58

Wat een leuk bericht. Ik zie dat handelsondernemingen die u linkt, hun klanten waarschuwen dat door 'enorme drukte' de verzending vertraagd dreigt te worden.
Zijn de twee merken noedels uit de film meteen ook de beste? Honderden verschillende smaken en soorten zijn op de markt. Ook in Nederland. Maar ja, hoogproces voedsel. Wie weet meer?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.