1

Flash‘Groene Agrarwende is Agrarende’

In het Duits heet verduurzaming van de landbouw 'Agrarwende'. De Duitse Carola Schouten heet Julia Klöckner. Ze is van het Duitse CDA en sprak het Duitse GroenLinks eens flink toe: al die maatregelen die jullie willen, die maken de boer failliet. Het is geen Wende maar een Ende, Duits voor het einde. De Duitse tweet wordt door Nederlandse boeren druk geciteerd. Dom, zegt elders op Foodlog oud-beleidsambtenaar van het Nederlandse ministerie van Landbouw. Wat de boeren willen, kan namelijk ook niet uit. Wat nu?

Twitter - phoenix on Twitter, 29 okt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
willem van aaken
willem van aaken Land- en tuinbouw
  • #1
  • 30 okt '20
  • 16:17

Green deal? Ok. Maar ga eerst Trump eens bellen dat hij op kan flikkeren met z'n gentech-mais enz. want we gaan de grens dichtgooien voor alles buiten de EU. Eens kijken wat hij dan zegt. Zal wel iets in de trant zijn van ; OK, you want an economic war, ok now you have one.
Ik zou graag weten wat het Brusselse antwoord daarop zou zijn voor ze de werkende mens iets op gaan dringen waar niet over nagedacht is.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.