8

FlashGezond eten helpt niet meer

Vandaag vertelde de baas van de WHO dat je gezond moet eten, geen alcohol drinken en thuis flink moet bewegen als je geen last wilt krijgen van Covid-19 verschijnselen. Emeritus voedingsprofessor Katan denkt daar anders over. Logisch, want als je nu nog gezond en weerbaar tegen SARS-CoV-2 moet worden, dan helpt het niet meer.

Twitter - Martijn Katan on Twitter, 20 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Patrick Feiner
Patrick Feiner Gezondheidsarchitect
  • #8
  • 25 apr '20
  • 21:18

ik denk dat als je NU begint om je metabool syndroom aan met pakken door een gezonde leefstijl je binnen twee weken al een verbeterde bloedsuiker, insuline- en leptine-spiegel krijgt. Hierdoor verminderen de chronische ontstekingen in je lichaam en is het immuun systeem minder belast ten tijde van een virus en/of bacterie infectie.
Begin met twee weken ALLEEN vlees, vis, eieren, gefermenteerde zuivel te eten met wat groene groenten en salades. Bakken en braden met grasboter, kokosolie en olijfolie.
Wel met je arts in contact blijven om je medicatie(s) aan te passen.

Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #7
  • 21 mrt '20
  • 10:07

Frank Eric, ik had de overdracht via honden al onderzocht en Jaap van Dissel bevestigt dat honden deze corona niet hosten. Verder heb ik een heilig ontzag voor dieren, allemaal. Ik behandel mijn hondje (een minischnauzer) consequent als een hond, hij mag me niet likken (doet ie ook niet), hij komt nooit in mijn slaapkamer of badkamer, na een aai of balspel was ik steeds mijn handen nog zorgvuldiger dan voorheen en houd hem sinds kort consequent aan de lijn, behalve dan in mijn afgesloten tuin. Dus ja ik heb mijn omgang met het beestje wat aangescherpt.

Frank Eric van der Meer
Frank Eric van der Meer tuinman met biodiversiteit
Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #5
  • 21 mrt '20
  • 8:01

Positieve discussie. Ik prijs me gelukkig dat ik een hondje heb. Daarmee kun je zelfs bij een lockdown naar buiten een luchtje scheppen. Goede investering.

Dick Veerman
Dick Veerman Hoofdredacteur Foodlog

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.