1

FlashFDF doet vredesvoorstel aan Rutte

In een zojuist verschenen vlog omarmt voorzitter Mark van den Oever van de Farmers Defence Force het alternatieve stikstofplan van de emeritus hoogleraren Lindeboom en Sanders dat zij gisteren op Texel presenteerden.

Met voer- en technologische innovaties hoeven veel minder tot geen dieren te verdwijnen. Omdat het plan oorspronkelijk werd ontwikkeld binnen D66 moet het voor premier Rutte (met zijn kabinet van VVD, CDA, CU en D66) te pruimen zijn. Van den Oever roept hem op het plan te omarmen en de strijdbijl te begraven. Zelf doet hij de eerste vredesstap en zegt hij harde acties tot nader orde op te schorten.

Alles wat Rutte hoeft te doen voor permanente vrede is het plan omarmen. Dat stuit alleen op twee problemen: D66 wijst het plan af - en gaf ook vandaag aan van geen bijgestelde plannen te willen weten - en Rutte wil het kabinet niet laten vallen (ook al willen VVD, CDA en CU inmiddels wél schuiven).

De Telegraaf - Farmers Defence Force schort ?harde acties? voorlopig op, 11 aug 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Piet Hermus
Piet Hermus landbouw, schrijft wel eens wat
  • #1
  • 11 aug '22
  • 23:49

De ruggengraat als een tuinslang blijft kronkelen. Effe parafraseren. Nimmer een flexibeler persoon gezien. Paling in een emmer snot dus... (Inkoppertje.)

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.