Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
We zien vanzelf in hoeverre de universiteit een bedrijf vindt dat die eieren gaat maken.
Zo'n bedrijf zal dit alleen doen als uit onderzoek blijkt dat er genoeg mensen zitten te wachten op dit product, want die willen daar natuurlijk op verdienen.
Dan niet, maar als je gewoon groente, eventueel aardappels(ik eet die vrijwel niet) en dan iets erbij wil wat op vlees lijkt, ipv een schep losse bonen, dan ga je wat in elkaar knutselen. Rijst eet ik ook vrijwel niet. Als ik iets met bonen maak is het iets van chili of een stoofpotje waar bonen zo in zitten of zelfs in de soep ipv vlees, vooral in tomatensoep zijn bonen zo lekker.
Ik val met dit artikel gewoon meer over het idee dat 'we voor de veganisten iets maken wat eruit ziet als een ei' terwijl die veganisten nou juist van al die dierlijke producten af willen en er echt niet op zitten te wachten op iets met plantaardig wat op een ei lijkt.........
Ik eet nauwelijks vis en vlees, maar waarom iets in elkaar knutselen?
Als je, bijvoorbeeld, linzen met rijst, groenten en kruiden vermengt hoef je daar toch geen schijf of bal van te maken?
Teveel werk niet Sytske, maar vooral een vies kleffig werkje. DE reden waarom ik dat eigenlijk ook niet zelf doe, wel een keer gedaan, maar was zo'n geknudder, voor die ene keer in de 2 weken dat we eens iets veganistich eten ipv vlees, dan maar kopen. Maar in principe, als ik het vaker zou eten zou ik er wel voor gaan staan, dan maak ik er gewoon meer in 1 keer, alles bakken en dan invriezen, hoef je later alleen maar ff in de oven of pan heet te maken. Maar het geknoei weerhoud mij ervan om het die ene keer in de 2 weken te doen.
Ik doelde er vooral ook op dat het allemaal zo ergens op moet lijken, een veganistisch ei, alsof je een echte zit te eten, nou en? Waarom zo duur (uitvinden en maken) als je ook een groenteburger kan nemen met dezelfde ingrediënten? Zouden die veganisten daar nou echt over vallen dat ze graag eens wat groente in de vorm van een ei willen eten? Volgens mij zijn dit alleen maar uitvindsels om de elite iets aparts voor teveel geld te laten kopen.
#1 Astrid,
Dat is toch veel te veel werk?
Bonen, bloem, kruiden en olie kopen en dan zelf iets in elkaar knutselen?