‘Einde van Fossiele Financiering’ is de tweede aflevering van de programmareeks georganiseerd door Triodosbank en Pakhuis de Zwijger. In deze reeks draait het om de uitdagingen van een klimaatneutraal Nederland.

De financiële sector is vrijgesteld van de doelen van het concept-Klimaatakkoord. De sector investeert en belegt in duurzame energie en duurzame innovaties, maar ook nog altijd in fossiele brandstof. Zouden ook banken en verzekeraars, net als de rest van de economie, gebonden moeten zijn aan een CO2-reductie van 49% voor 2030?

Op 14 november zullen vertegenwoordigers uit de financiële sector hierover in debat gaan. Onder de genodigden: Kees van Dijkhuizen (ABN Ambo), Frank Elderson (De Nederlandsche Bank), Gerard van Olphen (APG & Voorzitter taakgroep financiering Nederlands Klimaatberaad) en Annemiek van Melick (Volksbank). Als medeorganisator is ook Peter Blom, CEO van Triodosbank aanwezig.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan je ticket op de website.

Informatie
Datum: 14 november
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Grote Zaal, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Prijs: Tickets zijn gebaseerd op een vrijwillige bijdrage.


Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken