"De oudste horecaslager van Nederland" zit dus in Almere, een van de oudste steden van Nederland.
Nederland trakteert zich, als 'troost' na maanden binnen zitten en niet uit eten kunnen, op luxer en exclusiever vlees. Per kilo geven we 10% meer aan vlees uit dan vóór de corona-uitbraak. Bij Nice to Meat, de oudste horecaslager van Nederland, bestelden juist particuliere consumenten duurder vlees. Zo kon het gebeuren dat het meest exclusieve vlees dat er zo’n beetje te koop is, de Niku Tori van Japans wagyu, op de ranglijst van plek 743 naar de 32e plaats steeg. Daar hielp Nice to Meat wel een handje bij: "we hebben een klein stukje van 30 gram op een prikker gedaan. Zo heb je voor €6,50 euro al de ervaring van wagyu.”
"De oudste horecaslager van Nederland" zit dus in Almere, een van de oudste steden van Nederland.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.