Het restaurant blijkt een schot in de roos, want nog voor dat het officieel de deuren opende was het al helemaal volgeboekt. In dit
Telegraaf-filmpje laat initiatiefnemer Tim Koldenhof zien hoe hij zijn ‘oester-in-toetjesvorm’ maakt.
Vooraf een chocolade-oester met de smaak van komkommer en basilicum, als hoofdgerecht een bijzondere steak van chocolade en passievrucht en nog 5 gangen die uit louter desserts bestaan. "Iedereen houdt van toetjes", geeft theaterproducent Tim Koldenhof als verklaring voor zijn nieuwste productie. Theatermaken kan nog even niet, maar je locatie - met horeca- en terrasvergunning - inzetten voor een pop-up restaurant natuurlijk wel. Et voilà: een avondvullend 'dessert-only'-programma. Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.
AD - Toetjes, toetjes en nog eens toetjes: in dit restaurant eet je straks alleen nagerechten, 15 jul 2020Het restaurant blijkt een schot in de roos, want nog voor dat het officieel de deuren opende was het al helemaal volgeboekt. In dit
Telegraaf-filmpje laat initiatiefnemer Tim Koldenhof zien hoe hij zijn ‘oester-in-toetjesvorm’ maakt.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.