Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Het AgriFoodTech Platform heeft als missie het gesprek over de rol van technologie binnen de transitie naar een eerlijk, gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem aan te jagen.

David Wallerstein, vice-president van het Chinese techbedrijf Tencent en Jeroen van den Hoven, hoogleraar Ethiek & Technologie aan de TU Delft, zijn de keynote sprekers. Chef-kok Gilbert Kolff van restaurant Fond Rotterdam en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen verzorgen een speciaal diner rondom het thema van de avond: gastronomie.

Het Disruptie Diner sluit aan op de AgriFoodTech Vakbeurs en Congres die op 12 en 13 december in de Brabanthallen Den Bosch plaatsvindt.

Gaat jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem? Meld je dan nu aan!

Informatie
Datum: 12 december 2018
Tijd: 16:00 – 21:30 uur
Locatie : Brabanthallen, Diezekade 2 5222AK ‘s-Hertogenbosch
Prijs: €150
Dit artikel afdrukken