Het AgriFoodTech platform daagt op 12 december veranderaars, beslissers en verbinders in de agrifoodtech-wereld uit om het huidige voedselsysteem naar een duurzamer niveau te tillen tijdens een heerlijk diner.
Het AgriFoodTech Platform heeft als missie het gesprek over de rol van technologie binnen de transitie naar een eerlijk, gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem aan te jagen.
David Wallerstein, vice-president van het Chinese techbedrijf Tencent en Jeroen van den Hoven, hoogleraar Ethiek & Technologie aan de TU Delft, zijn de keynote sprekers. Chef-kok Gilbert Kolff van restaurant Fond Rotterdam en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen verzorgen een speciaal diner rondom het thema van de avond: gastronomie.
Het Disruptie Diner sluit aan op de AgriFoodTech Vakbeurs en Congres die op 12 en 13 december in de Brabanthallen Den Bosch plaatsvindt.
Gaat jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem? Meld je dan nu aan!
Informatie
Datum: 12 december 2018
Tijd: 16:00 – 21:30 uur
Locatie : Brabanthallen, Diezekade 2 5222AK ‘s-Hertogenbosch
Prijs: €150
Dit artikel afdrukken
David Wallerstein, vice-president van het Chinese techbedrijf Tencent en Jeroen van den Hoven, hoogleraar Ethiek & Technologie aan de TU Delft, zijn de keynote sprekers. Chef-kok Gilbert Kolff van restaurant Fond Rotterdam en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen verzorgen een speciaal diner rondom het thema van de avond: gastronomie.
Het Disruptie Diner sluit aan op de AgriFoodTech Vakbeurs en Congres die op 12 en 13 december in de Brabanthallen Den Bosch plaatsvindt.
Gaat jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem? Meld je dan nu aan!
Informatie
Datum: 12 december 2018
Tijd: 16:00 – 21:30 uur
Locatie : Brabanthallen, Diezekade 2 5222AK ‘s-Hertogenbosch
Prijs: €150
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog