Agripress: 24-uursservice met alle technische en semi-populaire agrarische informatie en alle actueel nieuws in verband met milieu
www.agripress.be

Animal Health Online: veterinaire site over met name consumptiedieren (Duitstalig met Engelstalige zustersite)
www.animal-health-online.de

Biojournaal: Hèt branchemedium voor voor de biologische sector
www.biojournaal.nl

Boerderij: de toonaangevende nieuwssite voor de landbouw
www.boerderij.nl

Boerderij vandaag: voorheen het Agrarisch Dagblad, is het vier keer per week verschijnende opinieblad voor de agrarische sector
Boerderij vandaag, alleen met abonnement toegankelijk

BoerenBusiness: de internetsite voor agrarische ondernemers, verschijnt ook als magazine (abonnement) en is gelinkt aan de DCA Kenniscentrum, de bron van onafhankelijke agrarische marktinformatie
www.boerenbusiness.nl

Culipersmap: duurzame digitale relatietool tússen een grote groep van merken en de vele magazines die in Nederland op de markt zijn
www.culipersmap.nl

Distrifood: overzicht van het supermarktnieuws, de laatste supermarktreportages, supermarktanalyses en nieuwe producten in de schappen
www.distrifood.nl

Duurzaamnieuws: nieuws en wetenswaardigheden op het gebied van duurzaamheid
www.duurzaamnieuws.nl

EVMI: site voor management in de voedingsmiddelenindustrie
www.evmi.nl

Foodinspirationmagazine: een driewekelijks gratis digitaal vakblad, geschreven voor en door foodprofessionals. Trends, markt-ontwikkelingen, inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages.
www.foodinspirationmagazine.nl

Foodnavigator (Engelstalig): Breaking News on Food & Beverage Development - Europe.
www.foodnavigator.com

FoodPersonality: onafhankelijk maandblad voor managers in de levensmiddelenhandel en -industrie.
www.FoodPersonality.nl

Global Meat news: actueel nieuws over de wereldhandel in vlees Trading en vleesverwerking, Engelstalig
www.globalmeatnews.com

Grist: Amerikaans bloggazine met nieuws en commentaren rondom het milieu en klimaat van onze planeet, met een humoristische insteek. Grist linkt grote thema's als klimaatverandering aan dilemma's uit het dagelijks leven.
grist.org

De Levensmiddelenkrant: de uitgebreide nieuwkomer en onafhankelijke nieuwssite voor en over supermarkten, levensmiddelen, formules (Albert Heijn, C1000, Super de Boer, Plus, Jumbo, Aldi, Lidl) en nog veel meer.
www.levensmiddelenkrant.nl

Meat&Co: Meat&Co. Kenniscentrum biedt lezers informatie in woord, beeld en geluid over belangrijke ontwikkelingen binnen de vleesindustrie.
www.meat-co.nl

Nieuwe Oogst: agrarisch (regio) nieuws, van en voor de regionale land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB
www.nieuweoogst.nu

OSVnetwerk: Thuisbasis van de OSV (Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie); een dynamisch netwerk in food met ruim 400 members, allemaal topmanagers uit de foodbranche.
www.OSVnetwerk.com

Resource WUR: de website voor studenten en medewerkers van Wageningen UR. Het magazine Resource verschijnt met een Nederlandstalige en een Engelstalige editie elke twee weken op donderdag.
www.resource.wur.nl

TopVers: Hét versmagazine voor Nederlandse foodspecialisten in ambacht, retail, groothandel en foodservice. TopVers gaat naar supermarkten, kaas- en delicatessenwinkels, slagerijen en foodservicegroothandels.
www.topvers.nl

Uwsupermarkt: onafhankelijke, objectieve berichtgeving en digitale service-verlening voor supermarkten
www.uwsupermarkt.nl

Vakblad Voedingsindustrie: Voor ondernemers en managers in food. 2-talig online, toegang zonder abonnement. Over innovaties, hygiëne, voedselveiligheid, processing, procestechnologie, wetenschap en veel meer. Met gratis nieuwsbrief.
www.vakbladvoedingsindustrie.nl

Vakblad Vers-inspiratie: Informeert versspecialisten van ambachtelijke speciaalzaken over productnieuws (versbreed), het ondernemerschap van collega-versspecialisten, trends, winkelinrichting, versmarketing, relevante wetgeving, beursnieuws en vaktechniek. Wordt ondersteund door een informatieve site met informatie en tips voor de gehele versbranche.
www.vers-inspiratie.nl

V-focus: Beleid en onderzoek, kritische onderzoeksjournalistiek en adviseursnieuws in de veehouderijsectoren, vooral in Nederland maar ook daarbuiten
V-focus

Vilt: de site van het Vlaams infocentrum land- en tuinbouw.
www.vilt.be

VMT: vakmedium voor foodprofessionals in de voedings-, genotmiddelen- en drankenindustrie in Nederland en België. VMT publiceert ook de nieuwsbrieven (alleen voor abonnees): Nieuwsbrief VoedselVeiligheid en Foodpress
www.vmt.nl

Voeding Nu: journalistiek vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid: de laatste ontwikkelingen in de voedingswetenschap en het voedingsnieuws van overheid, bedrijven en maatschappelijke instellingen.
Voedingnu.nl

Vork: een platform over en voor mensen die betrokken zijn bij de voedselketen. Vork wil met meningen en opinies over voedsel en hoe onze voeding tot stand komt ‘prikken’ en tot nadenken aanzetten, die verder gaat dan de waan van de dag. Vork is een Foodlog Partner, dus krijgen Foodlog Friends korting bij een abonnement.
www.vork.org

Fotocredits: 'Magazines & Periodicals', sheilaellen