Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Ad van der Salm
Beste Dorine, Juist omdat de Lakenvelder steeds als beste / lekkerste uit de test komt is het interessant om dit nader te...
Ad van der Salm
11 jaar geleden
De Hollandse koe en Limburg leiden de vernieuwing in koeienland
Beste Dick en Felix De vraag, na afloop van de proeverij in Zwolle, of de voeding van de Lakenvelder het verschil maak heeft mij...
Ad van der Salm
11 jaar geleden
De Hollandse koe en Limburg leiden de vernieuwing in koeienland
Wat een (h)eerlijk vlees. Als ik naar de kandidaten kijk dan denk ik wat een prachtige initiatieven. Hereford, Wagyu, Charolais,...
Ad van der Salm
11 jaar geleden
Nederlands NieuwVerse rundvlees: de 21 kandidaten
Beste Jos en Frank, Heb zojuist nog even met onze mesters gesproken over het gebruik van krachtvoer. Mijn informatie over het...
Ad van der Salm
11 jaar geleden
Nederlands NieuwVerse rundvlees: de 21 kandidaten
Beste Jos en Frank, Jullie stellen aan mij de vraag over de voeding van de Lakenvelder. Binnen de stichting Lakenvelder Vlees...
Ad van der Salm
11 jaar geleden
Nederlands NieuwVerse rundvlees: de 21 kandidaten
Hoi Erik, mooi gesproken. Ben het ook deels met je eens. Verwondering is ontstaan doordat er in de voorrondes en in de finale...
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Paprikateelster en ijsmaker winnen smaakNL
Beste Dick, Tijdens de perfect georganiseerde finale van De Smaak van NL werd het paprika-ijs uitgeroepen tot grote winnaar. Het...
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Paprikateelster en ijsmaker winnen smaakNL
Dat bedoel ik met algemeen verkrijgbare rundvleesconcepten.
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Red de kasteelkoe, eet m op
Beste Nick, Dat klopt, hier moeten wij het nog over hebben. Ik ging echter in op de reactie van Flipse dat stierenvlees gewoon...
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Red de kasteelkoe, eet m op
Mooi, die proeverij gaat er dus komen. Stel voor om als jury vijf tot zes meesterkoks uit te nodigen. Als vleesdeel stel ik ook...
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Red de kasteelkoe, eet m op
Hoi Flipse, Met ons Lakenvelder Jong Rundvlees (afkomstig van Lakenvelder stiertjes) durf ik de uitdaging met ieder ander...
Ad van der Salm
13 jaar geleden
Red de kasteelkoe, eet m op