Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Akke Hoekstra
@steven Ik heb hier nog maar 1 prijs liggen. Volkoren spelt in Dld 0,89 in Nl 1,40 Het is natuurlijk wel zo dat je in NL rogge...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
En wat dacht je van de extreme prijsverschillen op het gebied van meel? In Duitsland koop ik biologisch volkorenmeel voor 1,19...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
Volgens mij zit hier bijvoorbeeld het probleem: Artikel 9 De aanduiding wit(te)brood mag uitsluitend worden gebezigd voor...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
@steven Met goede ingrediƫnten komt een bakker er niet wanneer hij een stokbrood wil bakken. Wil je een lekker stokbrood...
Akke Hoekstra
13 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood